BETT 2020

Посещение на Юнион Интерактив на най-голямото ежегодно изложение за образование и технологии BETT

BETT 2020 се проведе от 22 януари до 26 януари 2020 г. в изложбения център ExCeL в Лондон, Великобритания, където имахме възможността да проведем ползотворна среща с нашите международни партньори от Mozaik Kiado Ltd – разработчик на софтуера mozaBook Classroom.

През 2020 изложението бе домакин на над 800 компании, 103 интересни и вдъхновяващи стартиращи компании и над 34 000 посетители от 164 държави.

Пълноценни срещи с нашите международни партньори от Mozaik

По време на изложението Юнион Интерактив имаше възможността за пореден път да посети своите партньори от Унгария – фирма Mozaik Kiado Ltd. – разработчик на образователния софтуер mozaBook Classroom.
На срещата бяха обсъдени текущите планове на двете компании за развитие, потенциалните възможности на българския пазар, както и свършената до момента работа.

Като официален дистрибутор на Mozaik за България фирма Юнион Интерактив за пореден път затвърди убеждението си, че софтуерът mozaBook Classroom към момента е едно от най-ефективните и приложими решения за класната стая в комбинация с модерни интерактивни технологии, което се потвърди и от постоянната заетост и посещаемост на щанда на партньорите ни.

и с партньорите ни от zSpace Inc.

Въпреки, че тази година американската компания zSpace Inc. – производител на стереоскопичните дисплеи zSpace® не беше представена със щанд на изложението, все пак имахме възможността да се срещнем с търговския директор за Европа и останалата част от света Рон Тамура, както и с изпълнителния директор на компанията Пол Келенберг. С тях успяхме да обсъдим потенциални перспективи пред развитието на продуктите на фирмата и разрастването на модела в различните държави по света.

Правилната посока

По време на посещението си на BETT 2020 Юнион Интерактив имаше възможността да обмени ценен опит и информация за развитието на технологиите и образованието в международен план. Заключението от разговорите и срещите, които проведохме е, че модернизацията на учебната среда, внедряването на иновации, в т.ч. технологии, софтуерни продукти и различни дигитални ресурси в българското училище в никакъв случай не отстъпва, макар и да се развива с малко по-бавни стъпки.

Ето защо силно се надяваме да продължим нашата успешна работа с училищата, с които работим и да развиваме все по интензивно ефективната интеграция на образователни технологии и качествен учебен софтуер в класните стаи!

BETT 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top