Microsoft Surface Go 2

Oпределяща история

Surface се появява преди почти 20 години като откритие на силата на тъч-дисплеите и таблетите.

От тогава, Surface линията се превръща в централна точка за иновация в персоналната продуктивност на Microsoft.

С появата на Surface устройствата преди осем години, Microsoft балансира красота и сила, форма и функционалност, за да създаде перфектното устройство за ежедневна употреба.

Днешният Surface съчетава най-доброто от Microsoft, комбинирайки силата и приложението на Windows платформата в устройство, което хората обичат.

Вашият перфектен асистент в ежедневието

Новият 10.5” Surface Go 2 е идеалното устройство за Вашите ежедневни задачи, домашна работа и забавление — предоставяйки мобилността на таблет и функционалната гъвкавост на лаптоп, дълъг живот на батерията, както и всички Windows приложения, които използвате във Вашата работа или обучение.

Предимствата:

Лек и удобен за носене

Тежи само 544 гр. (*без включена клавиатура) и предоставя нов 10.5” тъч-дисплей. Преносимост на таблет, ежедневно изпълнение и гъвкавост на лаптоп, с вграден Kickstand (поставка) и клавиатура в компактен и семпъл дизайн.

Идеално съвместим с Microsoft 365 и Windows приложенията

Ежедневно изпълнение на задачите от сутрин до вечер. Още по-ефективна работа с Office 365, Teams, Outlook* плюс социалните медии, с Intel® Pentium® Gold and Core™ m3 процесори.

Надежден и до Вас в ежедневните задачи и ангажименти

Вашият бърз, ежедневен асистент за сърфиране в интернет, пазаруване, имейл поща, домашна работа и още много, с живот на батерията до 10 часа.

Възможности за свързване на допълнителни устройства и работни аксесоари

Свързване по повече начини. Свържете аксесоарите, които използвте днес чрез вградения USB-C® порт, Surface Connect порт и жак за слушалки.

Останете организирани между устройствата си

Записвайте идеите си, разписвайте документи, помагайте с домашните, създавайте презентации.

Преглеждате, подписвате, оценявате, споделяте, създавате

Surface Go 2 е устройство, което е идеално синхронизирано с Microsoft 365 и Teams, както и с допълнителни приложения за обработка на документи или създаване на ново електронно съдържание.

Съхранявайте и споделяйте

OneDrive – облачната Ви платформа е навсякъде с Вас, давайки Ви свобода и възможност за повече движение и продуктивност.

Microsoft Surface Go 2 е съвместим и работи в идеален синхрон с Microsoft Teams

Включено в комплекта:

• Таблет Microsoft Surface Go 2

• Клавиатура

• Писалка

Scroll to top