Образователни технологии от ново поколение

Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“

Отворен за кандидатстване: Модул „Подобряване на условията за експериментална работа по природни науки в профилираната подготовка“

Кандидатствайте за обзавеждане и оборудване на модерни кабинети по природни науки с Юнион Интерактив

Максимална сума за кандидатстване: 50 000 лв.

Кандидатствайте по НП "Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда", модул „Подобряване на условията за експериментална работа по природни науки в профилираната подготовка“ за закупуване на:

Интерактивни дисплеи

Различни размери интерактивни дисплеи за Вашата модерна класна стая. Удобни и лесни за работа, интерактивните дисплеи са отличен обучителен инструмент.

zSpace®

Стереоскопични 3D лаптопи zSpace® Inspire и работни станции zSpace® AIO. Оптимална образователна VR/AR технология, насочена към STEM обучението.

Arduino®

Учебни комплекти по електроника, роботика и програмиране Arduino®, идеални за STEM дейности и занимания по интереси в областта на роботика и програмиране.

Интерактивни маси

Модерни интерактивни маси за групова работа в рамките на класната стая. Създайте ново поколение работни места в клас чрез интерактивните маси на Wingsys.

Интерактивни дъски

Интерактивни бели дъски за Вашата модерна класна стая. Интерактивните дъски работят в комбинация с проектор и компютър/лаптоп, които може да закупите допълнително.

Визуализиращи устройства

Дигитални микроскопи, визуализатори и мини-скенери са част от устройствата, които предлагаме и които служат за по-добра визуализация на учебно съдържание в клас.

Софтуер mozaBook

Юнион Интерактив е официален дистрибутор на mozaBook за България. Софтуерът mozaBook разполага с ресурсна библиотека с над 1200 3D модела и сцени, стотици образователни видеа, интерактивни инструменти, както и допълнителни дигитални и мултимедийни ресурси, за да създавате интересни уроци за интерактивни дъски и интерактивни дисплеи.

Софтуер за zSpace®

Повече от 20 софтуерни приложения за zSpace AIO и zSpace Inspire, насочени към STEM и професионално обучение (K-8 STEAM, Наука и математика, Земеделие, Здравни науки, Производство, Транспорт, Анатомия и физиология, Биология, Химия, Физика). zSpace приложенията подкрепят преподаването на широк спектър от учебни дисциплини, професии и индустрии.

За въпроси, консултация или поръчки

Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“