Образователни технологии от ново поколение

Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Образователни технологии

Интерактивни технологии, VR/AR технологии, комплекти по роботика и програмиране, компютърна и мултимедийна техника за Вашето училище

Юнион Интерактив работи с водещи международни компании производители на образователни технологии, за да предложи възможно най-модерните и ефективни обучителни инструменти за Вашата класна стая, STEM център или специализиран кабинет. 

 

Когато говорим за технологии в клас, трябва да имаме предвид, че говорим за технологични конфигурации. И всяка технологична конфигурация предполага разлики в самия процес на обучение и работа в класната стая. Ето защо е важно предварително да знаем какво и на каква цена искаме да постигнем като краен резултат.

Интерактивни дисплеи

Различни размери интерактивни дисплеи за Вашата модерна класна стая. Удобни и лесни за работа, интерактивните дисплеи са отличен обучителен инструмент.

zSpace®

Стереоскопични 3D лаптопи zSpace® Inspire и работни станции zSpace® AIO. Оптимална образователна VR/AR технология, насочена към STEM обучението.

Arduino®

Учебни комплекти по електроника, роботика и програмиране Arduino®, идеални за STEM дейности и занимания по интереси в областта на роботика и програмиране.

Количка с вградена мивка и химически плот за провеждане на експерименти по природни науки.

Мобилна лаборатория ScienceBus®

Mобилна STEM лаборатория, съдържаща учебни комплекти за екпериментална дейност по природни науки.”ScienceBus” е мобилно решение, направено като мобилна количка с вградена мивка и вградена водно-циклична система.

3D принтери

Различните модели 3D принтери на Creality намират все по-голямо приложение в различни учебни занимания и проекти. Всички 3D принтери на CREALITY се отличават с добра производителност, разумна цена и лесна употреба.

Microsoft Surface Go 3

Microsoft Surface Go 3 e персонално устройство, същетаващо функционалностите на таблет, лаптоп и графичен таблет. Идващ с Windows 11 и достъп до Microsoft 365 пакета, Surface Go3 Ви позволява лесен и бърз достъп до Вашите материали, уроци и домашни задания през Вашите @edu.mon.bg акаунти.

Интерактивни маси

Модерни интерактивни маси за групова работа в рамките на класната стая. Създайте ново поколение работни места в клас чрез интерактивните маси на Wingsys.

Интерактивни дъски

Интерактивни бели дъски за Вашата модерна класна стая. Интерактивните дъски работят в комбинация с проектор и компютър/лаптоп, които може да закупите допълнително.

Визуализиращи устройства

Дигитални микроскопи, визуализатори и мини-скенери са част от устройствата, които предлагаме и които служат за по-добра визуализация на учебно съдържание в клас.

За въпроси, консултация или поръчки