Образователни технологии

Юнион Интерактив се специализира в продажба, доставка и инсталация на образователни технологии. Работим с водещи партньори от цял свят, за да можем да ви предложим най-добрите и модерни конфигурации, състоящи се от образователни технологии и софтуер.

Защо да изберете Юнион Интерактив:

Качество

Юнион Интерактив работи с повече от 10 международни и български компании, занимаващи се с образователни технологии и образование. Ние сме официален дистрибутор на GAOKE GmbH, zSpace Inc., Mozaik Education Ltd.

Опит и професионализъм

Към 2019 година Юнион Интерактив ООД има изградени над 200 интерактивни кабинета/класни стаи, 2 цялостни zSpace® STEM Labs, 15 специализирани центъра по природни науки и е работила в сътрудничество с училища при подготовката на различни проекти за внедряване на образователни технологии в училище.

Допълнителни услуги

Основната цел при нашата работа е да предлагаме завършената услуга. Ето защо в цените на оборудването, което предлагаме са включени множество допълнителни услуги като транспорт, монтаж, окабеляване, инсталация и следпродажбени услуги по поддръжка.

В днешно време в класната стая все по-често се използват образователни технологии, а качествения учебен процес неминуемо предполага използването им.

Когато говорим за технологии в клас, трябва да имаме предвид, че говорим за технологични конфигурации. И всяка технологична конфигурация предполага разлики в самия процес на обучение и работа в класната стая. Ето защо е важно предварително да знаем какво и на каква цена искаме да постигнем като краен резултат.


Юнион Интерактив предлага следните образователни технологии:

Проектор Acer X118H

Дългофокусен проектор Acer. Дълъг живот на лампата, относително евтина поддръжка, добра яркост и качество на картината. Идеално решение за по-малък бюджет.
Категория
Мултимедия и компютърна техника
[ultimate-reviews product_name=’Проектор Acer X118H’ review_filtering=’[]’]

Leave a review

[submit-review product_name=’Проектор Acer X118H’]
Следващи продукти
Product Image
Софтуер mozaBook Classroom
Предишни продукти
Product Image
Проектор Acer S1286Hn

Разнообразие от интерактивни дъски и интерактивни дисплеи за Вашата класна стая:

Интерактивни образователни технологии:

Разнообразие от образователни технологии – интерактивни дъски, интерактивни дисплеи и интерактивни маси за училища и детски градини. Различни размери на интерактивни дъски и интерактивни дисплеи.

Технологии с виртуална и добавена реалност в класната стая:

При нас ще откриете единствената по рода си образователна технология за виртуална и добавена реалност – zSpace®, с която коренно променяте начина, по който учениците изучават STEM (Science, Technology, Engineering, Mаths) съдържание в класната стая

Компютри, проектори и периферия:

Различни модели компютри, лаптопи и проектори за класни стаи на водещи марки производители – Acer, ASUS, DELL и др. Изберете здрави и надеждни лаптопи и проектори за Вашата интерактивна дъска или компютърен кабинет.

Scroll to top