Образователни технологии от ново поколение

Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Arduino® за образованието

Учебни комплекти по електроника, програмиране и роботика

Идеално допълнение към всяка STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) лаборатория

Юнион Интерактив е официален представител за учебните комплекти на Arduino, част от тяхната образователна програма, наречена Arduino Education (“Ардуино за образованието”).

Arduino има над 30 милиона потребители в цял свят

Arduino е една от най-развитите компании в световен мащаб в производството на електорника, компоненти, платки и микропроцесори както с образователна цел, така и с индустриална. 

С Arduino Вашите ученици ще се запознаят с технология, която е широкоразпространена и използваема в цял свят.

Какво е Arduino за образованието?

Arduino® за образованието представлява програмa с дейности за класната стая, които превеждат учениците през STEAM съдържание от прогимназиален етап до етап висше образование, повишавайки сложността на заниманията, създавайки предизвикателства докато те развиват прогресивно своите умения в областта. Всички комплекти включват набор от електроника като например програмируеми платки, сензори, аксесоари, и механични части; лесен за работа open-source софтуеронлайн съдържание за ученици за работа им по приложни проекти, както и инструкции, обучение и поддръжка за преподавателите.
Учениците се обучават, използвайки същите продукти, които компаниите по света използват в приложения като прототипиране, технология за дронове, изкуствен интелект и „machine learning“.

Комплекти Arduino за Вашата модерна и специализирана STEM лаборатория

Arduino Edication Starter Kit

Arduino Education Starter Kit съдържа целия хардуер и софтуер, от който се нуждаете за осем ученици (в групи по 2). Получавате достъп до уроци, бележки за учителя, упражнения и  ресурси, включващи дейности, концепции, история и интересни факти.

Arduino Tinkerkit Braccio

Arduino Tinkerkit Braccio е роботизирана ръка, предназначена за гимназиален етап на образование, включително професионални гимназии и университетски технологични институти или за напреднали гимназисти, изучаващи природни науки и технологии, инженерство, математика.

Arduino CTC GO! - Core Module

CTC GO! – Core Module е програма за първи стъпки, включваща осем урока, осем ръководени проекта, и шест самонасочващи се проекта, които учат учениците как да използват електроника и им дава въведение в програмирането и кодирането.

Arduino Engineering Kit Rev2

Arduino Engineering Kit Rev2  е универсален, практически инструмент за обучение, който демонстрира ключови концепции за системи за контрол, основни аспекти на мехатрониката и програмирането на MATLAB® и Simulink®.

Arduino Explore IoT Kit

С Комплекта Arduino Explore IoT можете да накарате ученици в гимназиален етап да започнат със създаването на свързани устройства бързо и лесно. Те ще се научат как да изграждат свързани с интернет обекти, като следват съдържанието с поетапни уроци за десет различни дейности.

За въпроси, консултация или поръчки