Интерактивни дъски

Ползите на интерактивните дъски в класната стая

Интерактивните дъски предоставят огромни възможности в класната стая. Те са средство, чрез което учителят може да разработва свои собствени динамични уроци и презентации, след което да ги запазва, да ги изпраща на учениците и колегите си. 

Самият учебен час става много по-жив и динамичен, а децата имат възможност да визуализират учебното съдържание и да го усвояват много по-правилно и трайно!

Интерактивната дъска позволява един наистина успешен и много по-интересен модел на работа в класната стая и извън нея! 

Предимства на интерактивните дъски

Всичко се прехвърля на електронен носител

Всичко, което напишете по интерактивната дъска може да бъде запазено и споделено бързо и лесно.

Повече дигитално съдържание в клас

Работата с интерактивни дъски предполага работата с много повече дигитални ресурси и образователни софтуери като mozaBook Classroom.

“От дигитални ползватели към дигитални създатели”

Интерактивната дъска Ви дава възможност да създавате свое собствено дигитално съдържание под формата на интересни и динамични интерактивни уроци.

Спестява време и усилия на учителя

В дългосрочен план използването на интерактивна дъска в класната стая спестява време и усилия на преподавателите, тъй като те вече имат създадени страхотни уроци. Освен това могат да се възползват от голямо количество предварително подготвени уроци и презентации.

По-интересно и ефективно за учениците

Разбира се, всичко се свежда до ползата за учениците – интерактивната дъска е средството, което Ви позволява да провеждате интересни и динамични уроци в клас с множество мултимедийни и 3D ресурси, които да задържат вниманието и интереса на учениците.

Максимален обхват

Интерактивните дъски са иновация в класната стая с максимален обхват, защото те променят начина на обучение на целия клас в посока дигитализация на учебното съдържание и представянето на учебния материал по много по-интересен, разбираем и ефективен начин.

Изберете интерактивна дъска от Юнион Интерактив:

2
No
Detail
Detail
Thumbnail,List
1
20
Търси
/obrazovatelni-tehnologii/interaktivni-dyski/
Detail
Интерактивна дъска OnBoard 82
Интерактивна дъска OnBoard 82”
OnBoard е интерактивна дъска, която се асемблира в България от фирма Юнион Интерактив. Това е водещия ни продукт и е едно от най-оптималните решения за всяка класна ста?… Повече информация
Интерактивна дъска GAOKE Image
Интерактивна дъска GAOKE
Различни модели и размери, вариращи от 82” до 130”. Интерактивните дъски GAOKE се отличават със здравина и функционалност, а основното им предимство наличието на разли?… Повече информация

Допълнителни услуги при закупуване на интерактивни дъски от фирма Юнион Интерактив:

Доставка

Включена БЕЗПЛАТНА доставка на оборудването до всяка точка в България

Монтаж и окабеляване

БЕЗПЛАТЕН монтаж на цялостната технологична конфигурация, закупена от Юнион Интерактив – интерактивна дъска и проектор, както и цялостно окабеляване. Получавате крайна услуга “до ключ”

Поддръжка

Интерактивните дъски са с 2 години гаранция. В допълнение получавате и техническа поддръжка при възникване на проблеми – дистанционна, а при необходимост – и на място

Scroll to top