Интерактивни маси

Интерактивни маси за класната стая

Висококачествени, здрави и функционални интерактивни маси за класната стая.

Интерактивните маси на Wingsys работят с капацитивна технология, разполагат с различни видове софтуер за създаване на презентации и групова работа в клас

Масите на Wingsys заменят досегашните дървени чинове и предлагат едно общо дигитално пространство за работа.

Интерактивните маси развиват допълнителни умения на децата за работа в екип по дадени проекти или задачи.

интерактивни маси за класната ста wingsys
Интерактивна маса Wingsys – подходящо решение за класни стаи и учебни кабинети
технически предимства на интерактивна маса за класната стая wingsys
Технически предимства на интерактивна маса Wingsys

Къде може да използвате интерактивни маси:

В класната стая

Интерактивните маси са модерно работно пространство за учениците в класната стая. Те са своеобразен заместител на сегашните стандартни дървени чинове. 
На една маса могат да работят 3-4 деца едновременно, като по този начин самата подредба на класната стая предполага известна промяна. 
Интерактивните маси са страхотно средство за развитие на екипната работа сред децата, тъй като те споделят едно общо работно поле. В рамките на това поле те могат да разработват проекти или да работят в малки групи върху определени задачи, поставени им от учителя. 
Поради факта, че интерактивните маси разполагат с вграден компютър в тях, предполага работата и със странични софтуери и учебни приложения!

Езикови лаборатории

Езиковото обучение все повече налага и акцентира групова подготовка, работа по съвместни проекти и работа с множество и различни по вид мултимедийни и дигитални ресурси. Това е една от учебните сфери, където първо ще претърпи преминаване от хартиени към дигитални учебни ресурси. В този смисъл интерактивните маси се явяват като необходимото работно пространство за наистина ефективно и качествено обучение на учениците с такива материали.
А самият модел на работа предполага изграждане и на много допълнителни умения сред подрастващите като развитие на уменията за екипна работа, развитие на комуникативни и презентационни умения, боравене с модерни ИКТ. 

Мултифункционални зали

Все повече училища в България създават т.нар. мултифункционални зали или зали за отдих, допълнителна учебна и извънкласна подготовка. Чрез интерактивните маси Вие може да обособите различни работни пространства по различни дисциплини или направления в рамките на една голяма зала. 
По този начин залата ще е достъпна за извънкласни екипни и проектно-базирани дейности, за работа на малки групи ученици, разпределени по интереси.

Техническа спецификация:

Дисплей:
Хоризонтален Full HD LED дисплей
Размери:
43”/49”/55”
Технология:
Капацитивна; Multi-touch: до 10 едновременни точки на докосване;
Резолюция:
1920*1080
Съотношение:
16:9
Вграден компютър:
Intel NUC i3, 64GB SSD, 8GB DDR3; OS: Windows 8.1
Захранване:
100-240v AC
Свързване:
x4 USB, 3,5mm mic., DVI, Ethernet, WiFi
Покритие:
Предпазно стъкло
Звук:
2x10W
Софтуер:
”Multitouch Professional”

интерактивна маса wingsys - поръчай от фирма Юнион Интерактив
Поръчайте интерактивна маса Wingsys от Юнион Интерактив
Scroll to top