zSpace Laptop (лаптопи)

Първият в света лаптоп за виртуална и добавена (VR/AR) реалност – zSpace Laptop

2020 година представя новия zSpace® Laptop, нови софтуерни приложения за обучение по STEM, обогатено STEM учебно съдържание и все същото неповторимо учебно изживяване!

Специални ОФЕРТИ и ЦЕНИ за лаптоп zSpace от фирма Юнион Интерактив – официален оторизиран дистрибутор на zSpace за България

zSpace лаптопа персонализира учебното изживяване в STEM направлението

Лаптопът zSpace осигурява уникално, персонализирано изживяване, което елиминира бариерата между ученика и STEM съдържанието чрез комбиниране на елементи от добавена реалност (AR) и виртуална реалност (VR) в една платформа, която позволява на да се изследват и създават реалистични преживявания.

Кинестетичен реализъм

zSpace разполага с кинестетичен реализъм, като използва познати движения и взаимодействия, които хората често изпълняват. Учениците често не трябва дори да мислят как да работят със zSpace, защото системата за проследяване чете позицията на тялото ви и реагира на движенията ви по време на взаимодействието, създавайки естествено и удобно преживяване.

Способност да се оглежда на 360°

Със zSpace, учениците имат възможност да разглеждат виртуални обекти, сякаш са реални. Позицията и ориентацията на обектите се актуализират в реално време, в зависимост от позицията на главата, създавайки едновременно реалистично и удобно зрително изживяване.

Възприемане на дълбочина

С възприемането в дълбочина виртуалните обекти изглеждат реални, като изглеждат както в екрана, така и извън него. Вече не сте ограничени от екрана – сякаш работите с виртуални холограми, които може да докоснете!

Очила

Леките и удобни 3D очила отключват магията на zSpace

Система за проследяване

Всяка система zSpace има вградено проследяване в дисплея

Стилус

Стилусът Ви позволява да “изтеглите” обектите от екрана и да ги поставите буквално пред лицето си

Очила

Проследяващите 3D очила работят заедно със zSpace системата за проследяване, за да предоставят на потребителя интерактивно ПРЕЖИВЯВАНЕ за AR/VR (добавена и виртуална реалност).

Очилата за странични наблюдатели позволяват на другите да се присъединят и да участват в съвместната работа по групи.

Система за проследяване

Системата zSpace за проследяване работи с Вашите 3D очила и Ви позволява да се оглеждате наоколо, под и над виртуален обект за персонализирано и реалистично преживяване.

Стилус

С zSpace стилус учениците могат да въртят ръката си по естествен начин, докато вдигат, изследват и взаимодействат с различни обекти. Бутоните на стилуса изпълняват различни действия в зависимост от приложението zSpace, което използвате.

zSpace лаптоп – обикновен лаптоп с необикновени възможности

Лаптопът zSpace позволява всички функции и възможности на стандартен лаптоп

Мобилна zSpace® STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) лаборатория от ново поколение!

Купете zSpace лаптоп и шкаф за зареждане на zSpace лаптопи и оборудвайте училището си с последно поколение мобилна STEM лаборатория!

zspace® laptop - специални промоции
zSpace лаптоп
шкаф за зареждане на zspace® laptop
zSpace лаптоп шкаф за зареждане

Учебните софтуерни приложения за zSpace Laptop – с 50% ПО-НИСКИ ЦЕНИ от приложенията за zSpace® AIO – децата вече могат да ползват zSpace® вкъщи!

Софтуерни приложения за zspace® laptop
Scroll to top