Образователни технологии от ново поколение

Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Обучителен портал

Онлайн обучителна платформа на Юнион Интерактив

Възползвайте се от нашата онлайн обучителна платформа, за да допълните познанията и уменията си, придобити по време на нашите присъствени обучения.

На платформата ще откриете няколко курса с видео обучения, покриващи основните технологии и софтуер, които предлагаме, множество допълнителни материали и инструкции, както и подготвени уроци за работа с някои от софтуерните приложения. 

Предимства на обучителната платформа на Юнион Интерактив

Различни обучителни курсове

Обучителният портал на Юнион Интерактив предлага различни дистанционни обучителни курсове, свързани с работа и използване на технологиите и софтуерите, които предлагаме. Освен това там ще откриете и курсовете, предвидени за дистанционната част от нашите кредитни обучения.

Ясно структурирани обучения

Обучителните курсове на портала са с ясна структура и проследяват логиката при подготовката на преподавателите за работа със съответните технологии/софтуер.

Личен профил с курсовете, за които сте записани

След регистрация всеки преподавател има личен профил, в който има информация за обучителните курсове, за които е записан, текущ статус на прогреса в съответните курсове, както и информация за успеваемостта при преминаване на курса.

За въпроси, консултация или поръчки