Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Учебен кабинет по ИТ в 5.Вечерно в гр. София

Смятате ли, че все още има училище с компютър с OS Windows 3.11? 

Е, има! 

Тук ще разкажем за един проект и един нестандартен урок в училището, където преподава г-н Асен Матеев, преподавател по ИТ. 

Училището е 5.Вечерно СУ ”Пеньо Пенев” – гр. София, където може да се запознаете с един от най-запалените и креативни учители по Информационни технологии – Асен Матеев. А урока не е чак толкова нестандартен. Просто до чисто новия интерактивен дисплей, последно поколение интерактивна технология, беше поставен компютър, работещ с Windows 3.11, а на масите покрай тях бяха наредени очила за виртуална реалност. 

Открит урок в 5.Вечерно училище в София, под ръководството на Асен Матеев - преподавател по ИТ.

Сблъсък на история, сблъсък на технологии и сблъсък с креативността и желанието на един учител. 

Асен Матеев не просто преподава ИТ и ви запознава с технологиите, той ви кара да ги заобичате. Урокът му включваше запознаване с технология от почти историческо значение, а именно – зората на операционните системи, след това премина през една напълно интерактивна презентация с различни мултимедийни ресурси и 3D модели и завърши с космическа разходка във виртуална реалност. 

Ето как един учител превръща Вечерното училище в един център на технологичната история и ежедневно разкрива магията на новите технологии и модерните методи на обучение на своите ученици. 

Windows 3.11 – Технологии, история и един учител

Leave a Reply

Your email address will not be published.