Образователни технологии от ново поколение

Образователни технологии от ново поколение

"Технологиите и модерната учебна среда са ключ към по-добро образование,
а доброто образование - ключ към всичко останало"

+359 885 108 636 /+359 885 108 615

office@interactivebg.com

Образователен софтуер

Образователен софтуер с различна насоченост

Над 20 различни софтуерни приложения за Вашата модерна класна стая или STEM център

Юнион Интерактив предлага образователен софтуер MozaBook Clasroom (за работа с интерактивни дъски и дисплеи), софтуер за виртуална и добавена реалност (VR/AR) за технологията на zSpace AIO и zSpace Inspire, както и безплатни стандартизирани работни приложения за интерактивни бели дъски и интерактивни дисплеи.

Софтуер mozaBook

Юнион Интерактив е официален дистрибутор на mozaBook за България. Софтуерът mozaBook разполага с ресурсна библиотека с над 1200 3D модела и сцени, стотици образователни видеа, интерактивни инструменти, както и допълнителни дигитални и мултимедийни ресурси, за да създавате интересни уроци за интерактивни дъски и интерактивни дисплеи.

Софтуер за zSpace®

Повече от 20 софтуерни приложения за zSpace AIO и zSpace Inspire, насочени към STEM и професионално обучение (K-8 STEAM, Наука и математика, Земеделие, Здравни науки, Производство, Транспорт, Анатомия и физиология, Биология, Химия, Физика). zSpace приложенията подкрепят преподаването на широк спектър от учебни дисциплини, професии и индустрии.

Софтуер за интерактивни дъски

Стандартизирани работни програми, които са безплатни и са инсталирани на всяка интерактивна дъска или интерактивен дисплей, закупен от Юнион Интерактив. Работните софтуерни приложения за интерактивни дъски и дисплеи съдържат множество инструменти за графична обработка, ресурсна библиотека и са преведени на български език.

За въпроси, консултация или поръчки