3D моделиране и 3D принтиране със zSpace

Leopoly осигурява лесна ранна подготовка за 3D моделиране във виртуална реалност и помага за създаването на персонализирани дигитални обекти за 3D принтиране.

С Leopoly, всеки може да се превърне в 3D дизайнер. Учениците могат да разглеждат буквално хиляди 3D модели за вдъхновение. Може да направят нещо самостоятелно или да работят в екип по даден проект – да речем по създаването на конкретен макет. Това е най-добрият начин за Вашите ученици да се запознаят с 3D моделиране във виртуална реалност и процеса по 3D принтиране.

софтуер за 3d моделиране във виртуална реалност
3D моделиране във виртуална и добавена реалност.

zCentral Launch Code: AP29

1. Моделирайте 3D на zSpace под формата на виртуална холограма

2. Принтирайте холограмата, която сте създали на 3D принтер и я докоснете с ръцете си!

Видео:

Дизайн и оформление

Лесният за употреба интерфейс на Leopoly позволява на потребители от всякакви нива на подготовка да скулптурират, оформят и да споделят своите собствени идеи и дигитални 3D обекти под формата на холограми

Библиотека със шаблони

Не сте сигурни откъде да започнете? 
Изберете от готовите шаблони от библиотеката на софтуера и започнете да творите веднага!

Съвместимост с 3D принтери

Създадените модели и дигитални обекти могат да бъдат изпринтени на 3D принтер. Освен това могат да бъдат прехвърлени и в софтуера на zSpace Studio, където да послужат като макети за допълнителен анализ и изследване.

3D принтиране – технология на бъдещето

3D принтирането набира все по-голяма скорост и приложение в много сфери от нашия живот. Факт е, че 3D принтиране вече се използва при създаването на учебни макети, отделни компоненти на коли, мобилни къщи и дори – човешки тъкани! Безспорно 3D принтирането ще бъде нещо, което заобикаля ежедневието ни след известно време. 

Ето защо софтуерът на Leopoly, съчетан с работата във виртуална реалност, предоставя огромни позитиви! Чрез него децата се докосват до основите на процеси по дизайн, моделиране и отпечатване на изходящите макети и обекти. 

3d моделиране във виртуална и добавена реалност със zSpace и софтуер leopoly
Leopoly и zSpace помагат на учениците Ви да навлязат в света на 3D принтирането бързо и лесно!

Leopoly 3D Designer за zSpace предоставя лесна и достъпна основа за въвеждане на Вашите ученици в света на 3D дизайна и създаването на готови модели и макети за 3D принтер. С Leopoly всеки може да се превърне в 3D дизайнер. Учениците могат да използват готови модели за вдъхновение или да създадат свои собствени дигитални обекти.

Scroll to top