Tamashare – виртуална класна стая

Tamashare е софтуер за виртуална класна стая, който ви дава възможност да учите като клас или група отвсякъде и по всяко време!

Какво представлява софтуера:

Със софтуера Tamashare учим дистанционно отвсякъде, по всяко време във виртуална класна стая

Софтуерът Tamashare предоставя уникална възможност за работа и учене от разстояние като пресъздава реалната атмосфера на класната стая, където всички говорят, споделят идеи, обработват документи, записват, комуникират и взаимодействат на всички възможни нива.

Виртуалната класна стая преодолява физическите граници и пренася всичко това във виртуалния свят, като по този начин дава достъп на всеки по всяко време да осъществи контакт и да обмени информация и идеи с когото пожелае!

Tamashare е софтуер за създаване на виртуална класна стая за дистанционно обучение
Софтуер за създаване на виртуална класна стая – Tamashare

Функционалност на софтуера:

  • Ваша лична виртуална стая – до 20 човека могат да участват в една сесия
  • Комуникация: завършени и пълни аудио и видео възможности
  • Документи и файлове: споделяйте различни файлове и оставете другите да взаимодействат с тях и да ги обработват в реално време в рамките на виртуалната класна стая
  • Интерактивност: Взаимна работа както с физически присъстващите в стаята, така и с тези които са само във виртуалната ‘’стая’’ (дистанционно, на разстояние).
  • Инструменти: Можете да добавяте бележки и анотации и да ги ‘’заключвате’’; може да правите скрийншот на екрана и да пишете заедно в общия ‘’бележник’’ на екрана
  • Защита и сигурност: Вашата дейност и документите Ви са напълно защитени от външна намеса – всичко е криптирано и никаква информация не се записва на ‘’облак’’.
работно поле на софтуера за създаване на виртуална класна стая - Tamashare
Споделяне и редакция в реално време от различни участници на документи и файлове
споделяне и редакция на файлове в софтуера за виртуална класна стая Tamashare
Едновременна работа от всички участници по файлове и документи

Софтуерът Tamashare може да се използва за brainstorming, визуално управление на съдържанието, видеоконференции, обучения, поддръжка
Различни приложения на софтуера за класната стая, учителската стая, офис, работен кабинет и обучителни зали
Scroll to top